Fingerfood kulinarična delavnica z Zalo Pungeršič

55,00 

Kulinarična delavnica

Datum in lokacija: 16. 10. 2025 ob 17:00 uri v Ekosirarni

Trajanje delavnice: 3 ure

  • priprava 5 vrhunskih fingerfood jedi, ki jih boste lahko preprosto poustvarili tudi doma
  • vsak udeleženec prejme vse potrebne surovine in opremo, vključene v ceno delavnice
  • pisni recepti vseh jedi

Ni na zalogi

Izdelek pošiljamo s hladno dostavo

Zaradi ohranjanja kakovosti izdelka je možnost pošiljanja samo s hladno dostavo v toplotno izoliranem termoboksu.

Opis

Po spomladanskem ciklu izobraževanj Ekosirarna jeseni odpira vrata kulinaričnih delavnic z Zalo Pungeršič, zmagovalko MasterChef Slovenija 2023. Prva izmed treh jesenskih delavnic bo posvečena pripravi preprostih, a dovršenih prigrizkov: fingerfoodu.

Pod Zalininim vodstvom boste ustvarjali jedi, ki navdušijo s preprostostjo priprave, a hkrati presenetijo z okusom in izgledom. Delavnica je odlična izbira za vse, ki radi gostite doma ali želite osvežiti svoj repertoar hitrih, a elegantnih jedi. Delavnica je primerna tako za začetnike kot za tiste z več kulinaričnih izkušenj. Zala vas bo vodila korak za korakom in z vami delila uporabne nasvete iz prakse.

Na delavnici boste spoznali, kako uporabiti izdelke Ekosirarne v ustvarjalnih jedeh: od spenjenega masla z zelišči, dimljene postrvi in sira za žar, do skutnih krem in slanih prigrizkov, ki se kar topijo v ustih. Po koncu delavnice pa vsi udeleženci prejmete pisne recepte, da boste jedi preprosto poustvarili tudi doma.

Pridružite se kulinaričnemu popoldnevu, kjer se okus, znanje in dobra volja srečajo za isto mizo.

Se vidimo!

Hranilne vrednosti

Vrednosti na 100 g

Energijska vrednost
Maščobe
Od tega nasičene maščobe
Ogljikovi hidrati
Od tega sladkorji
Beljakovine
Sol

Sestavine

Čas

Dostava v termobox-u.

Strošek embalaže ob prvem nakupu je 6,99 €. Če embalažo vrnete, je embalaža pri naslednjem nakupu brezplačna.

Ekološka kmetija Kukenberger

Gorenje Ponikve 20,
8210 Trebnje