DOSTAVA

Prvi in edini paket s hlajenimi izdelki v povratni embalaži.

Dostava, kakršno zagotavljamo v Ekosirarni, v Sloveniji nima para. Zagotavlja jo raznolika ekipa, ki se trudi, da so vsi vidiki našega dela in izdelkov pravilno postavljeni, predstavljeni in dostavljeni. Smo prvi in edini, ki dostavljamo hlajene izdelke v povratni embalaži.

Ker želimo svojo energijo usmerjati predvsem v pridelavo kakovostnih izdelkov, smo se odločili, da pot do vas najdemo preko dostavne službe. To se je obojestransko izkazalo za ugodno izbiro, saj naši izdelki potrebujejo hladilno verigo, obenem pa je dostava preko zunanjega ponudnika za vas tudi cenejša.

Kako poteka dostava?

Na spletni trgovini izberete izdelke, ki jih želite naročiti ter izberete način dostave oz. prevzema. Vsi naši izdelki so dostavljeni v povratni, toplotno izolirani embalaži, ki poskrbi, da se izdelki ne pokvarijo, obenem pa jo lahko ponovno uporabimo. Ob prvem nakupu je zato strošek dostave nekoliko višji, saj se prišteje vrednost embalaže (12,99 €). Če pri naslednjem nakupu v košarici vpišete kodo povratne embalaže, ki se nahaja na pokrovu termoboksa, ki ste ga prejeli ob prejšnjem nakupu, je cena dostave le 7,99 €. Ko boste prejeli novo pošiljko izdelkov, vrnite prvo embalažo dostavljalcu. Prosimo vas, da vrnete termoboks, steklenice, hladilno sredstvo ter zaščitni papir. Dostavljalec je o vračilu embalaže že obveščen in jo bo dostavil nazaj do nas. Če boste izdelke prevzeli osebno vas prosimo, da embalažo prav tako vrnete. To embalažo bomo lahko ponovno uporabili in s tem pripomogli k varovanju okolja.

Kdaj poteka dostava?

Preko e-pošte boste obveščeni o dnevu dostave, o točnem času pa vas bo obvestila dostavna služba. Z njimi se boste tudi dogovorili, če vam bodo izdelke izročili osebno ali pustili na dogovorjenem mestu.
Če ste pri naročilu izbrali možnost vračila povratne embalaže, vas prosimo, da jo pravočasno pripravite in vrnete dostavljalcu.

Dostava celotna Slovenija
Dostava po celotni Sloveniji poteka vsak delovni dan razen v ponedeljek.

Je možen osebni prevzem?

Omogočamo tudi možnost osebnega prevzema na naši kmetiji. Ko bo paket pripravljen, vas bomo o tem obvestili preko e-pošte. Od prejema sporočila boste imeli na voljo dva dneva časa, da se oglasite pri nas in prevzamete izdelke.
Če ste pri nakupu izbrali možnost vračila povratne embalaže vas prosimo, da nam jo ob obisku dostavite.

Prevzem je možen:
Pon-pet: 8.00-15.00
Nedelje in prazniki: Zaprto
Za prevzem izven delovnega časa nas prosim predhodno pokličite.
Tel: 08 200 3316

Več o tem, kako poteka sistem povratne embalaže ter kako embalažo pravilno pripraviti,
si lahko ogledate na spodnji povezavi.

Ekološka kmetija Kukenberger

Gorenje Ponikve 20,
8210 Trebnje