DOSTAVA

Dostava, kakršno zagotavljamo v Ekosirarni, v Sloveniji nima para. Zagotavlja jo raznolika ekipa, ki se trudi, da so vsi vidiki našega dela in izdelkov pravilno postavljeni, predstavljeni in dostavljeni.

Ker želimo svojo energijo usmerjati predvsem v pridelavo kakovostnih izdelkov, smo se odločili, da pot do vas najdemo preko dostavne službe. To se je obojestransko izkazalo za ugodno izbiro, saj naši izdelki potrebujejo hladilno verigo, obenem pa je dostava preko zunanjega ponudnika za vas tudi cenejša.

Kako poteka dostava?

Na spletni trgovini izberete izdelke, ki jih želite naročiti ter izberete način dostave oz. prevzema.

GLS dostava
GLS dostava je mogoča za vse naše poltrde siri. Paket po potrebi vsebuje hladilne blazinice, ki ohranjajo sir primerno ohlajen.

GLS Hladna dostava
Naročila dostavljamo preko dostavne službe, ki zagotavlja hladno verigo. Naročilo je pripravljeno v termobox-ih, ki dobro zadržujejo temperaturo. V notranjosti najdete tudi hladilne blazinice. Izdelki so tako v času dostave v izoliranem, hlajenem okolju, zaradi česar se ne pokvarijo.

Termoboks in polnilo je iz papirja, ki ga je možno reciklirati.

Osebni prevzem
Omogočamo tudi možnost osebnega prevzema na naši kmetiji. Ko bo paket pripravljen, vas bomo o tem obvestili preko e-pošte. Od prejema sporočila boste imeli na voljo dva dneva časa, da se oglasite pri nas in prevzamete izdelke.

Kdaj poteka dostava?

Preko e-pošte boste obveščeni o dnevu dostave, o točnem času pa vas bo obvestila dostavna služba. Z njimi se boste tudi dogovorili, če vam bodo izdelke izročili osebno ali pustili na dogovorjenem mestu.
Če ste pri naročilu izbrali možnost vračila povratne embalaže, vas prosimo, da jo pravočasno pripravite in vrnete dostavljalcu.

Dostava celotna Slovenija
Dostava po celotni Sloveniji poteka vsak delovni dan razen v ponedeljek.

Je možen osebni prevzem?

Omogočamo tudi možnost osebnega prevzema na naši kmetiji. Ko bo paket pripravljen, vas bomo o tem obvestili preko e-pošte. Od prejema sporočila boste imeli na voljo dva dneva časa, da se oglasite pri nas in prevzamete izdelke.

Prevzem je možen:
Pon-pet: 8.00-15.00
Nedelje in prazniki: Zaprto
Za prevzem izven delovnega časa nas prosim predhodno pokličite.
Tel: 08 200 3316

Več o tem, kako poteka sistem povratne embalaže ter kako embalažo pravilno pripraviti,
si lahko ogledate na spodnji povezavi.

Ekološka kmetija Kukenberger

Gorenje Ponikve 20,
8210 Trebnje