S projektom Štartaj Slovenija smo dobili dodatno spudbudo, da ustvarimo 100 % slovenske sirne namaze, ki odražajo pristen okus po siru. Govorimo o kremastih, gladkih in hranilnih sirnih namazih – z bogatim okusom v vsakem grižljaju. Narejeni iz pravih sestavin, brez aditivov, umetnih okusov in barvil. Preprosto vrhunski.

Okusni in naravni

Eko sirni namazi

Ne pristajamo na kompromise. Razvili smo namaze, ki so 100% slovenski, ekološki in naravni. Izdelani so brez ojačevalcev okusa, vezalcev vode in gensko spremenjenih organizmov. Težko bi razvili boljše.

Sirne namaze najdete v vašem najbljižjem Intersparu.

Namaz, ki si ga tvoj kruh zasluži.

Izkusi vrhunske okuse brez umetnih arom, barvil in konzervansov.

100% Ekološko 100% Slovensko 100% Naravno 100% Ekološko 100% Slovensko 100% Naravno
Narejeno po standardih, brez kompromisov.

Naši izdelki so izdelani po najvišjih standardih kakovosti, brez odstopanj pri izbiri vrhunskih surovin in postopkih izdelave. Uporabljamo izključno slovenska zelišča, pridelana po ekoloških načelih, in mleko senene prireje, ki predstavlja najvišjo možno kakovost mleka. Vsak izdelek, ki ga ponujamo, je dovršen, saj smo prepričani, da kakovost nikoli ne sme trpeti.

IZBRANA KAKOVOST​

SENENO

ZTP - MLEKO SENENE PRIREJE

EKOLOŠKI CERTIFIKAT

Sirne namaze najdete v vašem najbližjem Intersparu.

Ekološke sirne namaze v vseh štirih okusih najdete v Intersparih po Sloveniji. Nahajajo se na posebnih policah označenih z logotipom Štartaj Slovenija.

SEZNAM INTERSPAR TRGOVIN PO SLOVENIJI

Dnevi degustacij

Preizkusite ekološke sirne namaze

Če želite preizkusiti naše ekološke sirne namaze in nas spoznati tudi v živo, vas vabimo, da nas obiščete na eni od stojnic v trgovinah Interspar. Degustacije bodo potekale od 15. oktobra do 15. novembra 2023.

Kakovost se začne na pašniku.

Kmetija, na kateri živijo štiri generacije in kjer vladata sožitje in sloga. Kjer vse živali živijo ”pod svobodnim soncem”, torej na paši, vsaj polovico leta. Kmetija, kjer izdelki presegajo vsa pričakovanja. To so besede, ki najbolje opišejo ekološko kmetijo Kukenberger.

Ekološka kmetija Kukenberger

Gorenje Ponikve 20,
8210 Trebnje