Ekološke domače hrenovke

3,98 

cena za 280g (2 para)

  • Hrenovka iz govejega mesa prve in druge kategorije, dodano ima slanino ekoloških prašičev, 100 % slovenski proizvod, rahlo prekajena
  • Brez dodanih konzervansov, brez barvil, ojačevalcev okusa
  • Odlična za zajtrk, malico, kosilo ali večerjo, lahko jo popečete ali skuhate in tudi zamrznete za daljše shranjevanje

Prevzem paketa na kmetiji je možen takoj po naročilu (pon-pet: 8:00 - 15:00).

Predvideno odpošiljanje paketa je na dan naročila ali najkasneje naslednji delovni dan.

RAZPRODANO

Ni na zalogi

Naročila za hrenovke sprejemamo do razprodaje zalog.
Predvidena dostava / prevzem: od 3. 5. 2023 naprej.

Izdelek pošiljamo s hladno dostavo

Zaradi ohranjanja kakovosti izdelka je možnost pošiljanja samo s hladno dostavo v toplotno izoliranem termoboksu.

Opis

Otroci so nori nanje. Pa ne samo otroci, tudi odrasli. S tem, da v industriji v hrenovke po pravilu izdelujejo iz mesa slabših kategorij in obrezkov. Naše hrenovke so drugačne v vseh pogledih. Dodane imajo tretjino slanine ekoloških prašičev, osnova, kar dve tretjini, pa je ekološkega senenega mesa z Ekološke kmetije Kukenberger. Dodane so samo še začimbe, na koncu so hrenovke rahlo prekajene in postopek je zaključen. Ker je hrenovka za uporabo tako enostavna, smo se odločili, da se potrudimo in meso za vas ponudimo tudi v tej obliki. Hrenovke so pripravljene izredno hitro, potrebujete le nekaj minut. Popečene ali kuhane, s prilogami po vaši želji in obrok je pripravljen. Ali pa za popoln piknik, spečete jih lahko tudi na žaru. Ker je naša hrenovka res vrhunska, se nismo odločili za dodatek olja za maščobo, ampak za dodatek slanine, saj je s tem okus mnogo boljši. Hrenovke za nas iz izbranih sestavin izdelajo v podjetju Dobrote z vasi d.o.o. iz Grosuplja. Hrenovke izdelujemo v povprečni masi 70 g, lahko so vakuumsko pakirane v porcijah po 2 para.

Meso je v ponudbi le občasno ter v omejenih količinah, zato datum naslednje dostave še ni znan. Če želite biti o njej obveščeni prvi, se prijavite v Klub Ekosirarna.

Ekološka kmetija Kukenberger

Gorenje Ponikve 20,
8210 Trebnje